torsdag 26 januari 2012

My Dog 2012 & #5a årets arbetande amstaff!

Jag är fortfarande lika dålig på att uppdatera här,,,
Men nu har snön kommit hit iaf och Bozz är så galen i att hoppa och busa och springa i det vita roliga så hälften hade varit nog..




Allt som heter träning har vi legat på latsidan med men ska se till och komma igång litegranna med mina småprojekt här snart.



I Början av Januari var det dags för MyDog...vilket gick sådär kan väl jag känna, Bozz och jag var inte riktigt synkade då jag kom hem ifrån gran canaria sent på kvällen innan och varit borta en vecka.
Men våran lille chef är ju så grym och duktig, dock trilskades han med att visa tänderna för domaren och bakade bak,,men de där ska det bli ändring på..träna, träna , träna.

MEN vi gladdes åt en placering! inte alls illa pinkat, det vart ett very good med en 4:e plats i unghundsklassen och detta var nog första gången vi hade såpass många hundar som konkurans i samma klass så det var givetvis skitkul!
nytt var visst att om inte det gavs ut 4 excellent så fick alla "very good" slåss om platserna som var kvar.
nästa år ska vi vara mer förberedda helt enkelt!

Ett stort grattis till Kasper och deras fina tik som placerade sig 1:a i tikklass/unghund (tror ja det var) och stort grattis även till Emilia som knep 2bhkl med sin angel in disguise red hot tiger, första platsen var eran egentligen :P

Svenska Amstaffklubben har även utsett årets Showamstaff och Årets arbetande amstaff, Och nummer ett som årets Showamstaff hittade vi inte helt oväntat...*trumvirvel*

                                                                        "NITRO"
                                         Angel In Disguise Red Hot Tiger! Ägare :Emilia Persson
  så himla vacker och stilig kille de där! Stort grattis igen till årets framgångar Emilia!

Och på Femte plats på årets lista över arbetande amstaff´s hittar vi våran lille Bozz!
Så grattis till oss också!


Vi fortsätter nog vara lite lata, och på söndag åker vi till fjällen! då ska Bozz å dom andra vovvarna få dra lite pulka och vara riktiga "fjäll" hundar! ska bli så mysigt!

2 kommentarer:

  1. Nu blev jag så nyfiken att jag var tvungen att in och kika.. ;) Tack så JÄTTEMYCKET! Söt du är!

    SvaraRadera
  2. Kul att se Bozz på "Årets Arbetande Amstaff"-listan! Grattis önskar syrran Maya med flock

    SvaraRadera